ÖZALP LEL - Okul Müdürü

1971 yılında Ardahan´da doğdu. İlkokul ve ortaokulu Ardahan´da tamamladı. 1988 tarihinde Kars, Susuz Kazım Karabekir Öğretmen Lisesinden mezun oldu.

1991 yılında Çukurova Üniversitesi Adana Eğitim Yüksekokulunu bitirdi. Aynı yıl Rize ili Pazar ilçesine sınıf öğretmeni olarak atandı. Çorum ili Kargı ve Alaca ilçelerinde sınıf öğretmeni ve idareci olarak görev yaptı.

1998 yılında Ankara´ya atandı. Güdül ve Sincan ilçelerinde, sınıf öğretmeni, müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2000 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler bölümünden mezun oldu.

2005 yılında uzman öğretmen oldu.

2021 yılında Açıköğretim Fakültesi Adalet Yüksekokulundan mezun oldu.

07.09.2021 tarihinde Altınordu Layika Akbilek İlkokulunda okul müdürü olarak göreve başladı.

Evli ve iki çocuk babasıdır.